alles Lægehus indgår samarbejde med læge Ulf Bern Jensen

Pressemeddelelse

alles Lægehus indgår samarbejde med læge, Ulf Bern Jensen, Nykøbing og Sjællands Odde

Pr. 01.04.2020 indgår alles Lægehus et samarbejde med læge, Ulf B. Jensen. Samarbejdet betyder, at alles Lægehus pr. 01.04 vil overtage driften af klinikkerne i Nykøbing Sj. og på Sj. Odde, det vil dog fortsat være Ulf B. Jensen, der er ejer af klinikkerne.

Lægeklinikken Nykøbing Sj. og satellitklinikken på Sj. Odde har 3600 patienter og ejes af speciallæge i almen medicin og praktiserende læge, Ulf B. Jensen.

Pr. 1. maj 2020 overtager Ulf B. Jensen yderligere 600 patienter fra læge, John Bjørch. Både Ulf og John fortsætter med at arbejde i alles Lægehus v/ Ulf Bern Jensen, dermed kan patienter fortsat blive tilset af hhv. Ulf og John.

Om samarbejdet siger læge, Ulf B. Jensen:

I forbindelse med, at jeg fylder 70 år, har jeg ønsket at finde en løsning, hvor jeg fortsat kan arbejde som læge og være der for mine patienter, men uden at jeg selv skal stå med ansvaret for administration og drift.

alles Lægehus har som de eneste andre, ud over praktisetrende læger, lang og professionel erfaring med at drive PLO klinikker (almene lægepraksisser), hvorfor det var en oplagt løsning for mig at indgå samarbejdet og dermed sikre både stabil lægesækning og kontinuitet i Nykøbing Sjælland og på Sjællands Odde.”

Om samarbejdet siger Linda Matzen, administrerende direktør i alles Lægehus:

“Vi ser frem til samarbejdet – og er glade for at kunne bridrage til en samarbejdsmodel, der har været med til at sikre, at patienterne fortsat kan gå til lægen, både i Nykøbing Sjælland og på Sjællands Odde.

Samarbejdet skal bl.a. birdrage til at fremtidssikre klinikkerne og medvirke til at nuværende praktiserende læge kan fortsætte sin lægegerning, men med en hverdag, hvor fokus udelukkende vil være på patienterne”

Nyt navn, men kendte ansigter

Patienterne vil fortsat kunne forvente at møde kendte ansigter, når klinikkerne bliver en del af alles Lægehus. Gældende for både Nykøbing Sj. og Sj. Odde er, at alt personale inkl. de nuværende læger fortsætter uændret i klinikkerne.

Åbent hus

Grundet nuværende situation med COVID-19, er en ellers planlagt reception udskudt til senere.